Paarden


Bo van Erpekom 10-4-2003
Bo is een merrie en de leider van de hele kudde. Ze heeft een temparementvol en liefdevol karakter. Ze is in het contact erg zachtaardig en vriendelijk. Onder het zadel is het een pittige tante die de snelheid er graag in wil hebben.
In het coachen is ze rustig en zachtaardig en geeft ze haar feedback in kleine signalen terug.

 

 

 

 

Boris Bo 1-7-2009
Dit is Boris een Tinkerruin en, zoals de naam al doet vermoeden, de zoon van Bo. Boris is een grof gebouwde Tinker. Zijn uiterlijk is dus groot en stoer, maar Boris is een zachtaardige ruin die graag met mensen werkt. Hij is dol op eten en wil daar ook heel veel voor doen. Hij is zachtaardig in de omgang, is graag dichtbij je en kan ontzettend staan dromen. Hij slaapt graag en wanneer hij dat doet kan hij ook heel ver weg zijn.
 

 

 

 

 

Star 18-4-2006
Dit is Star, een kruising Welsh/Shetlander. Star is vriendelijke en speelse merrie. Ze vindt alles om haar heen interessant en is heel voorzichtig met andere dieren. Ze wil graag voor je werken en is een zeer gevoelig paardje dat heel goed kan coachen. Ze geeft heel duidelijk weer terug wat ze van jou ontvangt. Een zeer geschikt paardje om mee te werken dus.