Even voorstellen

Ik ben Sharon van der Zwaag en ben 20 jaar werkzaam geweest als hoofdagent bij de politie.  Uiteindelijk moest ik door ziekte afscheid nemen van mijn loopbaan bij de politie. Hulp verlenen, mensen laten voelen dat ze er toe doen en mensen iets willen leren of coachen zit mij in het bloed. Ik besloot mij om te scholen tot coach.

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd om mij te bekwamen in het coachvak en om paarden in te kunnen zetten bij het coachen. Daarnaast heb ik aan de Hanzehogeschool te Groningen de opleiding ervaringsdeskundige in zorg en welzijn gevolgd. Door deze opleiding heb ik geleerd de mens te begeleiden in zijn of haar herstel en daarbij te kijken naar de wensen, mogelijkheden en krachten van de persoon zelf, zodat een ieder zijn leven kan leiden op de manier die hij of zij wil al dan niet met een beperking of kwetsbaarheid vanuit een ziekte of aandoening.

Ik werk veelal met personen die last hebben van PTSS, traumaklachten, burn-out of chronische stress al dan niet werkzaam in de hoog risico-beroepen.